Din Konto Kurv: (tom)

Køb og garanti bestemmelser på E-bogen "Find din genetiske arv og bliv stjernesund"

 

Jeg tror så meget på mine principper og råd, at jeg uden betænkeligheder vil give dig en unik garanti!

Køber du min E-bog og synes ikke at den virker for dig, så får du pengene retur!

Ingen smart udenom snak. Ingen beskrivelser med småt skrift, hvor der står en masse måde at jeg kan komme uden om min garanti på.

 

Intet andet end en reel ansvarlighed for din fulde tilfredshed eller pengene tilbage!

Inden for 6 måneder efter købet, kan du få pengene retur.

Hvorfor så lang tid tænker du nok?

Fordi du skal have tid til at indarbejde mine råd i din hverdag.

Før kan du ikke sige, om E-bogen har gjort dig gavn eller ej!

 

FORTRYDELSESRET på købte vare. (non FOOD)

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den. Du må gerne åbne pakken og evt. æsker for at se varen. Du må ikke bryde en selve pakningen. Årsagen til dette er, at en åbnet eller ødelagt vare er uden salgsværdi.

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt givet at brugen formindsker varens salgsværdi.
Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for returfragten, når du returnerer varen. 
Hvis du har købt en vare via Internetbutikken hos stjernesund.dk, har du ret til at fortryde købet. Du skal returnere varen til os, senest 14 dage efter at du har modtaget den.

Du kan returnere varen til stjernesund.dk ved at nægte at modtage varen, når den leveres. 

 

REKLAMATION af købte vare. (Non FOOD)

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter varen er modtaget.

Det er dog en forudsætning, at disse fejl og mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen.

Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig. Stjernesunde.dk refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

 

Fødevare og kosttilskud.

Der gælder ikke den samme fortrydelsesret ved køb af fødevare eller kosttilskud.

Årsagen til, at man ikke kan fortryde køb af fødevarer er, at den fødevaremæssige kontrol går tabt i det øjeblik, stjernesund.dk sender en vare. I den tid varen opholder sig på lageret, er vi pålagt at kontrollere kvaliteten af produktet. Reglen findes for at opretholde en høj fødevaresikkerhed.


 

*}